“НАСАЛЕВЦИ: Бедни срещу богати” осъществява голям успех в българското кино

Много съм щастлив, че има толкова голям успех за българското кино. За първи път, може би, се постъпва по един холивудиски маниер.
Със сигурност се чудите какво имам предвив.Сега ще изясня нещата: моят дебютен режисьорски филм “Насалевци: Бедни срещу богати”, чиято премиера ще е през август 2015 в интернет и през септември 2015 ще има няколко прожекции в избрани кина, ще има своите последни снимки във вторник, 14-ти юли 2015 в SOHO, където ще бъде използвана зала SoBar за въображаем офис на Андре Величкович, който играя аз.

“Андре е внук на създателя на “ВЕЛИЧКОВИЧ ХОЛДИНГ”. Холдингът има проекти на четири континента – Европа, Австарлия, Северна и Южна Америка. Макар и завършил едва през май 2014, Андре е избран през януари 2015 от Борда на директорите за негов председател.
Първият проект, който Андре решава да реализира е село-хотел. Избира за своя локация – село Насалевци.
Каква е неговата идея? Дали ще успее? АВГУСТ 2015.”

Това с което искам да се похваля е, че освен сайта на самия филм Nasalevtsi.Com – има сайтове и за всички герои все едно всичко съществува наистина.

JurassicWorld.Com
е създаден така, че всеки за миг да повярва, че има такъв парк.
Така ще е и при нас, което за мен е голяма стъпка за българското кино.

Velichkovich.Com
е личният сайт на изиграния от мен герой – Андре. Тъй като аз подгових съдържанието на сайта, всички се удудиха колко добре написах три бизнес текса, които уж Андре е казвал – през 2008, 2010 и 2013.

“Как да преборим стреса в бизнеса?”, “Колко пари са нужни, за да започнем бизнес?” и “Как да намеря добри служители?” Ви очакват.

Андре има и фейсбук – http://www.facebook.com/OfficialVelichkovich Може да му изпратите покана

“ВЕЛИЧКОВИЧ ХОЛДИНГ” също ще има сайт: http://www.Velichovich.Holdings 
Надявам се забеляхте домейна. Сайта в момента се прави и в него ще намерите информация за всичките измислени проекти 😀

#WEAREPROUD

Мимо Гарсия, режисьор на филма, в своя блог

Вашият коментар