Официално съобщение

Официално съобщение на МИМО ГАРСИЯ, създател, сценарист, режисьор, отговорен оператор и актьор в Nasalevtsi Films

“Уважаеми приятели,
задължен съм да направя едно тъжно, НО важно съобщение, а именно филмите “Насалевци: Хотелът” (планирана премиера: 27-ми юли 2016) & “Насалевци: Завинаги” (планирана премиера: 27-ми юли 2017), които бяха предвидени за продължения на “Насалевци: Бедни Срещу Богати” (излязъл на 27-ми юли 2015) са отменени.

Част от причините за това са болестта на Митко Миджин, който изигра Георги Славков-Джурдже и уволнението на голяма част от главните актьори поради несъвместимост в работната среда като Ирина Константинова, която изигра Саня Димитрова и Руска Зидарова, която изигра Евелина Щраус.

Отделно от това ‪#‎NasalevtsiFilms‬ бяха написани и създадени още през 2014. За времето досега нещата и ситуациите се промениха. Моите виждания като режисьор, като създател, като сценарист – също.

Спираме ‪#‎Nasalevtsi2‬ & ‪#‎Nasalevtsi3‬, защото няма как да правим филми по същата история без главните актьори, без тези, които са плътта на историята за войната между “Величкович Холдинг” и хората от с. Насалевци във филма.

Слабата игра на актьорите в борда на директорите на “В.Х.”, изключвам тук Поли и Митко Миджинови, затвърди моите усещания, че “В.Х.” няма вече място във филмите.

Като цяло “Насалевци: Бедни Срещу Богати” (http://www.film.nasalevtsi.com) е успешен дотолкова, че пося семето на една нова история, за която ще спомена малко по-надолу.

Искам да изкажа благодарност на Ана, Димитър, Цвети, Мария, Илиян, Йордан и всички останали, които направиха възможно ‪#‎Nasalevtsi1‬ да се случи след две години търсене на нужните финанси!

Датата 27-ми юли 2015 за мен е много важна, защото направих режисьорски дебют. Добър, лош – всеки сам решава. За мен направихме достатъчно. Имахме една прекрасна премиера във Варна, както и красиви моменти изграждайки този проект.

Бъдещето е пред нас!

Именно поради тази причина аз, Поли и Митко и нашите герои Андре, Анка и Джурдже ще се завърнат догодина. Датата и месеца все още са в процес на уточнение.
Очаквайте филма ‪#‎АндреВеличкович‬, който със сигурност ще затвърди мнението ми, че е било по-добре да променим историята и да запазим само трима герои от #Nasalevtsi1. ‪#‎AndreVelichkovich‬ ще Ви накара да настръхнете. И една подробност: ще играя баща. 🙂 Интересно. Поне за мен. Надявам се и за Вас.

А дотогава следете Поле За Отговори. Сезон 2 на ‪#‎ПолеЗаОтговори‬ стартира през месец септември.

http://www.nasalevtsi.com остава сайт за ‪#‎НасалевциБедниСрещуБогати‬

http://www.velichkovich.com е сайта на филма #АндреВеличкович

http://www.velichkovich.holdings от тази нощ е неактивен.

Фейсбук страницата Nasalevtsi Films остава и за двата.

С уважение,
МИМО ГАРСИЯ
http://www.mimo.bg

Вашият коментар